fbpx

Дете по месеци

 

Вашето мало бебе сега и официјално е дете. Ви честитаме за вашата беспрекорна родителска грижа! Во ова поглавје прочитајте ги главните карактеристики за секој месец од неговиот развој. Сепак, имајте предвид дека секое дете се развива индивидуално. Следете го вашето бебе и неговите потреби. Тоа е единствената формула за здраво и среќно дете.

 

Дете од 13 до 24 месеци

 

Дете од 25 до 36 месеци

 

Раст и развој на детето 25-29 месеци
Раст и развој на детето 30-36 месеци