fbpx

Добредојде Доминик

Ова е Доминик, најновиот член на семејството Павловски и најголема радост на мама Стефани и тато Филип. 
„Би сакале да ви се заблагодариме за беспрекорната услуга и целосната поддршка од целиот ваш тим. Посебна благодарност би сакале да му изразиме на д-р Златко Палчевски, кој воедно беше и наша морална поддршка и во целост ги исполни нашите очекувања“ – велат Стефани и Филип Павловски, гордите родители на малиот убавец Доминик. Доминик, Acibadem Sistina Baby ти посакува многу здравје и безгрижно детство!