fbpx

Бременост недела по недела

 

Нетрпеливо ги броите неделите и се прашувате што се случува со вашето малечко секој момент ? Во ова поглавје ви даваме одговор на многу  прашања поврзани со растот и развојот на вашето бебе.  Паралелно со неговиот развој, се менува и вашето тело, вашите чувства и емоции. Накратко пишуваме и за симптомите кои ги носи бременоста во секоја недела. 

Недели 4 до 13

 

Недели 14 до 27

 

Недели 28 до породување