fbpx

Изберете го првиот ден од последната менструација (односно,првиот ден од крварење.):

| |

Внесете ја вообичаенита должина на менструалниот циклус во денови тука:

(28 дена е типична должина на еден циклус, но тоа може да варира помеѓу 25 - 35 дена)


Очекувана дата на породување: