fbpx

Бременост

Го започнавте еден од најскапоцените циклуси во животот. Бременоста е причина за неизмерна среќа која со задоволство ја споделивте со вашиот партнер. Секако дека ова е ново искуство за вас, дури и да не се работи за прва бременост. Одберете го гинекологот на кој му верувате и направете ги задолжителните прегледи со цел да имате сигурна и здрава бременост. Информирајте се како треба да се  храните, и зошто е важно да вежбате во овој период. Во ова поглавје можете да ги прочитате најчести прашања на секоја трудница и сите потребни  информации се со цел да обезбедите здрав раст и развој на вашето малечко. 

Бременост недела по недела

Повеќе за бременоста